sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Ahh, Tampereen kädentaitomessut!

Jei, aivan huisi viikonloppu takana!

Perjantaina mm. piparitaikinan tekoa ja Carcassonea sekä ylisuurien kenkien sovittelua kansainvälisissä merkeissä, lauantaina Club For Fivea, joululauluja, Semmareita ja mäkkäriä aivan upeassa seurassa!

Tänään sitten viikonloppu huipentui äärimmäisen mahtavalla ja muhkealla reissulla Tampereelle Kädentaitomessuille. Eilen Varkaudesta CFF:n keikalta tullessani hoksasin, että ne kädentaitomessujen liput (yksikössä) on hukassa, joten kaksi tuntia asuntoa myllättyäni päätin puoli kahden jälkeen painua sänkyyn. No sieltähän ne tyynyn alta kamalan kiroilutulvan kanssa löytyivät.

Onni siis matkassa, vaikka vähän leikki piilosta minun mielenterveyteni kanssa, mutta kokonaisuudessaan reissu sujui oikeastaan paremmin kuin hyvin. Mulla oli aivan huikeaa reissuseuraa mukana, sillä Mimmi lähti kanssani urheana matkaan.

Messuiltahan tietenkin lähtee mukaan kaksi kassillista krääsää, kuten mainoksia, käyntikortteja, esitteitä ja muuta soopaa, paitsi tällä kertaa.

Kujehan tietysti myy kaikkea ihan uskomattomalla lempeydellä ja ilolla, sekä edullisin hinnoin, joten sieltä tarttui mukaan lankaa vain vähän! Cascaden Eco+ tuplana ja yksi Heritagea,  sekä jotain joulunpunaista 220:aa. Noi Cloeverin neuletarvikeboksit on ihania, ja ne oli halpoja! Vain vitosen kappaleelta, Priimasta!

Nyt taidan tyytyä keräilemään kasaan aikaisempia hankintoja, ja päivitellä sekä itsekseni, että teidän muiden kanssa mihin kaikkeen sitä onkaan joutunut.

Ensikertaan taas, älkääs pidätelkö hengitystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti