sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Hiphei!

Onko kukaan kuullu koskaan sellasta, että kun leikkiin ryhtyy, niin kohta ei mahdukaan sekaan?
No, nyt ootte! Nimittäin mää oon niiin koukussa! Neulova toverini Mimmi on altistanut mut vaikutukselle, ja tiedättekö, että mä ja langat ei mahduta kohta enää samaan paikkaan.

Wollmeiset on siis suurin osa kotoisin Mimmin arkistoista, samoin tämä ja seuraava kuva, joihin kysyin käyttöluvan.


Tämä yksilö, Twin WD Am Kalten Polar joko muuttaa uuteen kotiin taikka muuntuu joululahjasukiksi ensi taikka seuraavaksi jouluksi. Mutta hypersuloinen, etten sanoisi! Ihana sininen, ja melkein mustaakin sieltä löytyy!

Seuraavakin on Mimmin kuistin kaiteella kuvattu, joten luulisin, että sieltä on kotoutunut minulle aivan taivaallinen 100 %  merinovyyhti Blaue Tintea. Nam! Samansävyisestähän tein aiemmassa postauksessa olevat kämmekkäät sekä vieläkin kuvaamattoman Herbivoren. Maailman parhain huivi omaan käyttöön!

Seuraava kuva sitten esittelee meidän kuopiolaisten neulojien kaksivaiheisen ravelryvaihdon satoa. Ihanaa Knit Picksin lankaa, Nalle Puh -värityskirja <3 sekä kenkäfriikille suunnattu kortti. Kai se mulle kuiten on tarkoitettu :D Tiedä häntä, mutta aivan huippupaketti! Parianihan mä en vielä tiedä, mutta se selvinnee Joulukuun puolessa välin, kun saadaan vaihto loppuun.

Lisää Wollmeiseä, luulisin.
 Punainen on sävyltään 100 % Petit Poison no. 5, niin ihana, etten ole raskinut sille tehdä vielä paljon mitään! Vain hiplailua ja nuuhkimista. Tiedättehän, että Wollmeisen vyyhdit tuoksuvat uskomattoman hyvälle? En tiedä mistä moiset tuoksut ja taikakikat tulee värien intensiteetin suhteen, mutta mä en ole ilmeisestikään maailman ainoin, joka niitä haluaa nuuhkia ja paijata, jotkut rohkeat uskaltavat jopa neuloa!

Viuletti on Ballerinaa Twininä, ja koska kävin Tuulian ja Titityyn yhteistyössä järjestämän The Tailored Sweater -kurssin lokakuun viimeisenä päivänä, täytyy jokunen paitakin sitten tehdä. Tämä ja jokunen muuuuu sinisävyinen Twin-vyyhti tulevat osaksi projektia. Kassotaan sanoi lääkäri.

Joskus aiemmin syksyllä meillä oli värjäystapaaminen erään paikallisen neulojatuttavan luona, jonne hän kilttinä ja lankaarakastavana kutsui meidät sekä Kujeen mukaan. Kujeen ihanan monipuolisesta valikoimasta löysin tällaiset yltiösöpöt Lorna's Lace's'n Shepred Sockit Sheridan-sävyssä. Ihanaa pehmeyttä, toivottavasti joskus näistäkin tulee sukat.


Osallistuin myös Titityyn Cascade-klubiin ja valitsin itselleni sopivammat kylmät sävyt. No sävyt on todellakin kylmiä tätä punaista 220 Superwashia lukuunottamatta, mutta tästäkin huolimatta kyllä värit olivat aivan parhautta!
Heritagea shokkipinkkinä(!)...

... ja siniharmaana, sopii mulle! 
(kuva kyllä huijaa, ei tää oo mikää vauvan sininen)

Samoin tämä hyvin syvä tumma viuletti sopii mulle, ja vieläpä oikein kahden vyyhden verran.


APUA, miksei tänne saa laitettua kuin kymmenen kuvaa?!  TELL ME, pls.

2 kommenttia:

  1. Aika mahtavia lankoja. Toivoo se anonyymi lankakutsujen järjestäjä. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos vain, ja Onnea ensimmäiselle blogiini eksyneelle. Täällä ei kyl paljon säännöllisyyttä tunneta, mutta toivon mukaan tulee vielä elämää tämän jälkeenkin :)

    VastaaPoista